Over ons

Cor Melissant auto is een autobedrijf gevestigd op het industrieterrein van Dirksland. In 1985 is het bedrijf opgericht door de heer C. Melissant. Het bedrijf is begonnen met een mazda-dealerschap en is door de jaren heen ook dealer geworden van Hyundai en de VAG groep (Volkswagen, Audi, Skoda, Seat). Door de jarenlange ervaring met verschillende automerken heeft het bedrijf veel kennis opgedaan en is gespecialiseerd geworden in deze automerken.

De werkplaats is optimaal ingericht om de juiste onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Daarnaast repareren de monteurs ook veelal schades aan auto’s. Veel mensen denken nog steeds dat dit alleen bij een schadeherstelbedrijf kan, maar dat is niet zo! U heeft altijd de keuze waar u de auto laat maken.

Cor Melissant Auto investeert om te werken met de nieuwste technieken daarom zijn er monteurs opgeleid tot diagnosespecialist. Dit wil zeggen dat zij door middel van juiste apparatuur en kennis snel een storing in uw auto kunnen vinden en oplossen. Ook bij hybride auto’s en elektrische auto’s.

Het aanbod auto’s is de laatste jaren ook groter geworden en het aanbod wisselt sneller, daardoor is de kans groter dat er altijd wel een auto bijstaat die u zoekt.

U bent van harte welkom!