- Cor Melissant Auto - https://www.cormelissant.nl -

Diagnose specialist

Enige echte autospecialist op Goeree-Overflakkee!
Vanaf zomer 2015 zijn wij als eerste en enige garagebedrijf op Goeree-Overflakkee gecertificeerd als erkend diagnose specialist door GMTO; toonaangevende opleider in de branche. Dit betekent dat wij op het gebied van auto elektronica en storingsdiagnose de nodige expertise hebben om problemen met betrekking tot auto elektronica en storingen op te lossen.

Een diagnose waar zowel uw auto als u beter van worden
Welk model en type van welk merk auto u ook rijdt, wij kunnen een diagnose stellen. Als merkonafhankelijk bedrijf beschikken we over alle benodigde gegevens. Denk aan de officiële fabrieksspecificaties, onderhoudsschema’s, handboeken en informatie. We kunnen zelfs bij meerdere fabrikanten inloggen in hun informatiesystemen. Dat is het gevolg van de veranderde Europese wetgeving. Bij ons weet u dus zeker dat we de juiste diagnose stellen.

GMTO
Het opleidingsinstituut GMTO is daarbij een belangrijke partner, GMTO heeft een lesmethode ontwikkeld die het mogelijk maakt storingen aan de verschillende elektronische systemen in korte tijd te lokaliseren en te repareren. HELDER, DUIDELIJK en bovenal PRAKTIJKGERICHT. Dat zijn woorden die bij GMTO met hoofdletters worden geschreven.